top of page

Arrangementen

Onze zaal kan voor diverse gelegenheden gebruikt worden. Zoals babyshower, buffetten, vergaderingen, dansfeest, verjaardagen, walking diner, diner etc. De zaal beschikt over een eigen terras.

Iets te vieren met vrienden, familie of collega's? Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden.

Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend arrangement. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Keuzemenu

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een keuze menu. Hieruit mag het gezelschap per persoon zelf 3 gangen naar keuze selecteren. 

Samen genieten!

ARRA (5).png
ARRA (6).png

Lunch Arrangementen

Maak een zakelijke bijeenkomst of vergadering compleet met ons luncharrangement. Geniet van diverse belegde broodjes incl. verse jus d'orange. 

Je kunt deze vergaderbox ook voor take away of bezorging bestellen.

BBQ

Een zomerse BBQ met een saté in de hand en de zon op je huid, mis je al snel tijdens de koudere dagen van het jaar. Niet getreurd, want wij hebben een binnen BBQ die elk seizoen gebruikt kan worden! Zo kun je samen genieten van een gegaard stukje vlees om zo te proosten op elkaar.

ARRA.png
ARRA (1).png

Walking diner

Met een walking dinner komt het buffet naar jou toe gelopen! Geniet in losse setting van onze verassende gerechten die in meerdere gangen worden uitgeserveerd.

Hapjes

Volop genieten van luxe hapjes waar zelfs je smaakpapillen van gaan dansen? Dan zit je goed met dit hapjes-arrangement! Van een Babyshower tot aan een Sarah of Abraham feest, het kan bij ons gevierd worden. Een keuze van verschillende hapjes verspreid over de avond waar voor iedereen wat lekkers tussen zit. Flore heeft alles in huis om van jouw avond, een feestje te maken!

ARRA (4).png
ARRA (3).png

Buffet

Een tafel vol lekkers? Dan zit je met onze buffetten goed. Ga voor een koud en/of warm buffet en sluit de dag af met een heerlijk dessert buffet. 

logo groen.png

Keuzestress?

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al onze unieke arrangement mogelijkheden? Neem vooral even contact met ons op of loop even binnen.

We helpen je graag kiezen!

bottom of page